Catering

Till familjen, vännerna, och resten.

Vi har möjlighet och kunskap för alla former av cateringar för upp till 100 personer beroende på tema, lokal osv. Grillningar, buffeér 2-7 rätters med vinrekomendationer. Fråga -vi kan lösa det mesta.

 

Rent a Chef

Precis om det låter.

-Har ni dåligt med tid och längtar efter en sittning i lugn och ro där någon annan tar hand om allt men inte finner tiden att gå på restaurang? -Vi planerar middagen efter era önskemål, vi kommer till er och vi tar hand om allt, hemma hos er eller hos era vänner.

 

Matlagningkurser

 

För 4-8 personer, ni önskar och är därmerd min inpiration till att planera de maträtter vi tillsammans lagar, jag svarar utförligt på alla era frågor om matlagning.

Med mina 20 år i branschen har jag haft fördelen att få arbeta i hela världen och med de allra bästa, min kunskapsbank är stor och i princip allt går att lösa även om jag allra helst håller mig till det franska/nordiska köket.

Tillsammans gör vi något unikt.

Fredrik Örberg

 

Matlagning har alltid varit grunden i mitt verksamma liv. Jag har haft turen att få lära mig av de allra bästa, gått min egen väg kryddad av eliten bland matlagare. Jag lägger stor vikt vid val av råvaror, inte bara för att våra lokala skånska råvaror håller abslout toppkvalitet utan även för att göra så liten inverkan på miljön som möjligt. Genom att välja rätt råvaror får vi de bästa förutsättningarna för att skapa härlig mat. Har man dessutom möjlighet att jaga sitt vilt själv och skaffa sig de kunskaper som krävs för att ta tillvara på råvaran på bästa sätt kommer det att bli en svårslagen middag.

 

 

Mat och skytte

Tel. 0709275461

Mail: Fredrik@Matochskytte.se